0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Restauratiewerken

Restauratiewerken kunnen worden gedaan aan gevels, daken en ramen voor een oud of historisch gebouw. Vakmanschap met moderne technologie.

Wanneer gevelrestauratie kiezen?

Het eerste wat u ziet van een gebouw is de gevel, dus is het belangrijk dat dit element authentiek en waardevol is. Als er schade of slijtage is geweest in de loop der tijd, dan zal de originaliteit niet meer bestaan in wat eens een mooie decoratie was op de buitenmuren van uw huis. Gevels kunnen hun oude karakter terugkrijgen door waar nodig reparaties uit te voeren (dit brengt authenticiteit naar boven).

De schoonheid van onze stadsgezichten is iets wat we allemaal moeten waarderen. Een gevelrestauratie is een kans voor verjonging en helpt de visuele aantrekkingskracht te behouden, wat op zijn beurt de gevel beschermt tegen beschadiging na verloop van tijd!

Er zijn veel dingen die mis kunnen gaan bij het restaureren of herstellen van een gevel. U heeft de knowhow, ervaring en het geduld van een expert nodig om het goed te doen! Gelukkig voor u hebben we precies wat u zoekt – dus vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wanneer u kiest voor een gespecialiseerde gevel aannemer, zal de klus goed worden geklaard.

Restaureren van gevels

De schoonheid van uw huis is een cruciaal onderdeel van het karakter ervan. Met een gerestaureerde gevel heeft u het oorspronkelijke karakter weer terug.

Specialist in restaureren van gevels (voornamelijk oudere en historische gebouwen)

Bij een gevelrestauratie worden de beschadigde delen hersteld met originele bouwmaterialen; terwijl we bij renovaties aspecten aan ons huis toevoegen of veranderen. Als u op zoek bent naar restauratie van uw oude metselwerk dan kunt u ons inschakelen.

Het belangrijkste bij de restauratie van oude gebouwen is dat de oorspronkelijke staat behouden blijft. Indien mogelijk, moeten de metselwerk patronen ook blijven tijdens de restauratie, zodat u een aantal van die historische accenten terug te krijgen!

Kosten restaureren gevel

De prijs voor gevelrestauratie ligt doorgaans hoger dan de kosten voor renovatie. De reden hiervoor is dat het werk meestal uitgebreider moet zijn en dat originele materialen in sommige gevallen moeilijker te verkrijgen zijn, waardoor ze duurder zijn.

Als het gaat om de totale kosten van gevelrestauratie is er geen eenvoudig antwoord, aangezien elk gebouw en de oppervlakken ervan verschillend werk vereisen.

Erfgoed is een delicaat en belangrijk deel van ons verleden, maar het is ook een integraal deel van wie we vandaag zijn. A&Z Facilities maakt gebruik van dezelfde technieken die werden gebruikt door de mensen in het verleden om authenticiteit te garanderen voor uw project.

Onze restauratie en onderhoud van historische gebouwen is een delicaat evenwicht tussen authenticiteit en vakmanschap met moderne technologie. Neem contact met ons op.

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Vraag een offerte aan voor uw project

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.