0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Renovatiewerken Wilrijk

Totaalrenovatie of specifieke renovatiewerken? Aannemer A&Z Facilities is uw specialist voor renovatiewerken in Wilrijk. Prijs weten?

Totaalrenovatie Wilrijk

Plant u een grondige verbouwing of totaalrenovatie in Wilrijk? Wij hebben een breed scala aan diensten, van onderhoudswerkzaamheden tot renovatieprojecten, waarbij alles in overweging wordt genomen, inclusief de kosten – alles zodat het goed wordt gedaan, terwijl vertrouwen de sleutel is!

Totaalrenovatie Wilrijk:

Gyprocwerken
Pleisterwerken
Schilderwerken
Vloeren leggen
Betegelen
Elektriciteit
Sanitair
Verwarming
Totaalrenovaties (woonkamers, badkamer, zolders afwerken)
Aanbouw (garage aanbouwen, keukenuitbreiding, aanbouw, bijgebouwen)

Uw huis is uw heiligdom en wij begrijpen dat u het er op zijn best uit wilt laten zien. Daarom biedt ons professionele team van vakmensen een vrijblijvende offerte aan voor alle projecten in Wilrijk, dus als er iets is dat op dit moment een update of opknapbeurt nodig heeft, vraag het dan gerust!

Renovatiewerken Wilrijk

Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten renovatiewerken & kluswerken regio Wilrijk zoals gyprocwerken, pleisterwerken, schilderwerken, vloeren leggen, betegelen, elektriciteit, sanitair en verwarming, totaalrenovaties van badkamers, woonkamers, zolders en de aanbouw van garages, keukens en bijgebouwen.

Algemene renovaties zijn vaak noodzakelijk in het belang van een woning. Deze kunnen tijd in beslag nemen en veel werk vergen, maar uiteindelijk zijn ze het waard! Het verbeteren van uw leefomstandigheden begint met iets eenvoudigs zoals het aanbrengen van isolatie of het renoveren van zolders.

In sommige gevallen heeft u echter meer hulp nodig dan alleen het veranderen van een verdieping: misschien hebben alle vier de kamers een update nodig? In deze gevallen bieden wij professionele diensten aan die zowel het uiterlijk als de functionaliteit verbeteren zodat alles sneller verloopt.

Van kluswerken tot renovatiewerken in Wilrijk

Naast totaalrenovaties kan ons dus  ook inschakelen voor specifieke kluswerken zoals bv. het plaatsen van een gryproc wand, een vals plafond, parketvloer leggen, schilderen van uw woonkamer, etc.

Geen opdracht is ons te min. Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren. Wij komen graag tot bij in Wilrijk voor een plaatsbezoek zodat we samen alles kunnen bespreken. Nadien krijgt u een prijs offerte op maat.

Vraag een offerte aan voor uw project

Keukenrenovatie Wilrijk

Keuken renovaties kan een grote beslissing zijn. U hebt veel opties om uit te kiezen als het gaat om uw keuken renovatie: of u wilt kleine veranderingen of grootschalige revisies, hoeveel werk moet worden gedaan in een keer (of in fasen), welke materialen het beste past zowel stijl en budget – de lijst gaat maar door!

Een keukeneiland is een geweldige manier om meer ruimte in uw keuken te creëren. U kunt ook de indeling veranderen en nieuwe functies toevoegen, zoals opbergruimte of decoratie, als u genoeg ruimte hebt! Bent u toe aan een renovatie voor de keuken? Vraag een offerte aan.

Badkamerrenovatie Wilrijk

Een badkamerrenovatie bestaat voornamelijk uit renovatiewerken zoals het vervangen van het sanitair en de tegels. Bij een volledige renovatie is het ook mogelijk om te veranderen hoe uw ruimte is ingedeeld, wat ertoe kan leiden dat u meer ruimte heeft voor luxe badkuipen of ruime inloopdouches in plaats van kleine douchecabines waar maar één persoon tegelijk in kan omdat ze daar zo krap in zijn!

Een professional zal nauw met u samenwerken bij elke stap. Neem contact met ons op voor een offerte voor uw renovatiewerken.

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Afbraakwerken Wilrijk

Sloopwerk is de vernietiging van huizen, tuinhuisjes of schuren. De professional sloopt uw structuur op een gecontroleerde manier en verwijdert al het puin voor u! Dit kan vaak worden gedaan op oude eigendommen, zodat nieuwe huizen of een nieuwe aanbouw kunnen worden gebouwd. De vakmensen gaan altijd zeer zorgvuldig te werk bij dergelijke sloopwerken. U wilt immers niet dat andere structuren in de buurt door hun werk worden beschadigd.

Aanbouw Wilrijk

Wilt u wat extra leefruimte creëren? Laat een uitbouw bouwen. Een aanbouw betekent dat u een bestaande ruimte vergroot, zoals misschien de keuken of de eetkamer in uw huis – daar valt over te discussiëren! Maar ongeacht wat voor soort aanbouw het beste bij u past en hoeveel er nodig is voordat de bouw begint, onze professionals staan voor u klaar. Er zijn veel voordelen verbonden aan deze beslissing die de waarde van uw woning ervan zal verhogen, niet alleen vandaag, maar ook nog jaren later, gezien de huizenprijzen over het algemeen stabiel blijven over lange perioden.

Zolderrenovatie Wilrijk

Het afwerken van uw zolder is een van de beste manieren om het als thuis te laten voelen. U kunt extra kamers creëren door een scheidingswand te plaatsen, opslagruimte toevoegen met planken en elektriciteit laten aanleggen voor meer comfort om er ten volle van te genieten!

De professional denkt met u mee en geeft persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat uw afgewerkte zolder aan alle eisen voldoet.

Renovatiewerken Wilrijk

De beste manier om uw huis in Wilrijk snel en professioneel te laten renoveren is door de hulp in te roepen van een expert. U hoeft geen tijd vrij te maken van uw werk, of kostbare energie te verspillen door het zelf te doen, wanneer u gewoon iemand anders al dat zware werk kunt laten doen! Met onze ervaring in renovatiewerken zoals het uwe weten onze vakmannen wat er gerepareerd moet worden zonder elk detail te hoeven bekijken – ze geven persoonlijk advies. Ben u toe aan een renovatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.