0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Gevelrenovatie Diest

Gevelrenovatie Diest: van gevelreiniging, schilderen & kaleien tot gevels isoleren & nieuwe gevelbekleding plaatsen. Gratis offerte.

Gevelrenovatie Diest

Een gevelrenovatie kan op verschillende manieren gebeuren. In sommige gevallen kan het volstaan om uw gevel in Diest weer proper te maken door middel van een reiniging, maar afhankelijk van de staat van uw gevelbekleding en uw wensen (u wilt bv. uw gevel isoleren of u wilt simpelweg een andere look & feel) zijn er meerdere opties voor het uitvoeren van een gevelrenovatie:

Plaatsen van nieuwe gevelbekleding
Gevelreiniging
Gevel zandstralen
Gevel kaleien
Gevel schilderen
Voegen herstellen 

Wilt u graag weten wat de beste optie is voor uw woning in Diest? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren voor een plaatsbezoek. We komen graag tot bij u in regio Diest om samen alle mogelijkheden te bespreken en nadien krijgt u offerte op maat van ons.

Gevelisolatie Diest

Gevelisoaltie plaatsen is essentieel bij het uitvoeren van een gevelrenovatie, het is samen met het plaatsen van dakisolatie, een van de beste maatregelen die u kan doen om de EPC waarde van uw woning in Diest te doen dalen.

De gevel van uw huis in Diest speelt een belangrijke rol bij het regelen van de temperatuur. Door er isolatiemateriaal op aan te brengen, kunt u het hele jaar door een comfortabele leefruimte behouden zonder aan energie-efficiëntie in te boeten! Er zijn veel verschillende soorten en stijlen voor dit type, dus zorg ervoor dat u ons vraagt wat het meest geschikt is om de perfecte look te creëren met een vooruit gepland budget.

De buitenkant van uw huis is niet alleen een verlengstuk om kou buiten te houden, maar biedt ook isolatie voor warme warmte! Als u meer energie-efficiëntie en betere leefomstandigheden wilt met minder kosten voor de energierekening, dan is het tijd om wat renovaties aan de buitenkant uit te voeren.

Het isoleren van de buitenmuur en het aanbrengen van nieuwe gevelbekleding (= gevelrenovatie) biedt u enorm veel voordelen.

Vraag een offerte aan voor uw project

Gevelbekleding Diest

Gevelbekleding plaatsen is een geweldige manier om uw huis in Diest een instant facelift te geven. Er zijn veel verschillende materialen waaruit u kunt kiezen, dus begin met rondkijken naar wat het beste past bij de stijl van het ontwerp of de materiaal voorkeur waarop het zal worden geïnstalleerd! Wij kunnen u ook hierbij helpen.

Gevelbekleding van hout geeft een natuurlijke uitstraling met de mogelijkheid om meer eigentijdse stijlen te bereiken, terwijl gevelbekleding van metaal een moderne industriële stijl kan creëren.

De juiste installatie is essentieel voor een kwaliteitsvolle afwerking en een gevelbekleding die lang meegaat. Schakel nu een ervaren vakman in door een offerte aan te vragen.

Gevelbekleding Diest:

U kan bij ons terecht voor het plaatsen gevelbekleding zoals leien, bakstenen, steenstrips, hout, spuitkurk, sidings en crepi.

Gevel kaleien Diest

Ook uw gevel kaleien is mogelijk. Wilt u uw woning in Diest een totaal andere uitstraling geven? Dan moet u zeker overwegen om de gevel te kaleien. Het geeft buitenmuren niet alleen een interessante uitstraling, maar beschermt ze ook tegen weer en wind! De gevel kaleien is een schilder methode waarbij er dunne kalkpleister op de muur (in de meeste gevallen metselwerk) wordt aangebracht met een blokborstel. Dit is een tijdrovend proces, maar het eindresultaat laat uw huis er prachtig uitzien.

De duurzaamheid van kaleien is ongeëvenaard. Het biedt een ideale manier om uw gebouw te voorzien van een solide behandelings- en afwerkingslaag, zonder dat dit ten koste gaat van de schoonheid of functie voor jaren in de toekomst.

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Gevel schilderen Diest

Naast al deze opties voor het uitvoeren van een gevelrenovatie kan u bij ons ook terecht voor het schilderen van gevels. De buitenkant of gevel van uw huis is wat mensen zullen zien als ze er voor het eerst naar toe lopen. U wilt dat dit gebied er ongerept en vlekkeloos uitziet, dus schilderwerk moet ten minste eens in de paar jaar gebeuren! Dit geldt ook voor het in orde houden van al het andere; doe een beroep op onze professionals die beide uitdagingen snel aankunnen – u zult een uitstekend eindresultaat krijgen door A&Z Facilities.

Het schilderen van de gevel is een geweldige manier om deze te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. Schilderen kan snel gebeuren, en is vaak goedkoper dan andere soorten gevelbekleding zoals hout of crêpe!

De verf biedt een betere bescherming tegen vochtproblemen omdat water niet zo gemakkelijk aan het oppervlak blijft kleven, wat ook helpt bij het onderhoud.

Gevelreiniging Diest

Denkt u eerder aan een minder ingrijpende oplossing voor uw gevelrenovatie? Dan is een gevelreiniging een goed alternatief. De gevel van uw gebouw is één ding dat het uniek maakt. Dit kan van een afstand worden gezien en beoordeeld aan de hand van hoe goed de gevels worden onderhouden in vergelijking met andere gebouwen in de stad, dus het schoonhouden ervan moet altijd prioriteit nummer één blijven! Wij weten dat elk gebouw, hoe vuil het ook is, zijn eigen speciale behoeften heeft. Daarom bieden wij een verscheidenheid aan schoonmaakdiensten om te voldoen aan die specifieke eisen en smaken voor elk type of stijl woning!

De gevel van uw huis is niet immuun voor slijtage. Hij heeft voortdurend onderhoud nodig om u de best mogelijke voorkant te tonen, ook al is het maar tijdelijk!

A&Z Facilities biedt professionele schoonmaakdiensten die ervoor zorgen dat elk oppervlak er op de eerste dag na de reiniging net zo goed uitziet als toen ze er net waren. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan.

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.