0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Dakwerker in Ranst gezocht?
Dakwerken & dakrenovatie.

Als ervaren dakwerker in Ranst doen we algemene dakwerken, dak herstellingen, dakrenovatie, dakisolatie, dakreiniging & zinkwerken.

Dakwerker in Ranst gezocht?

Van algemene dakwerken tot het uitvoeren van een dakrenovatie, bij ons bent u aan het juiste adres als u een dakwerker in Ranst zoekt die ervaren is en correcte prijzen werkt. Snelle & klantvriendelijke service inbegrepen.

Als u het beste advies wilt over wat er wanneer gedaan moet worden en hoeveel dat gaat kosten, lees dan verder! U kunt op ons vertrouwen voor elke situatie die zich met uw dak voordoet. Wij bestaan al meer dan 15 jaar en zijn experts in allerhande dakwerken zoals het repareren van lekken, het installeren van nieuwe daken of gewoon het leveren van preventieve onderhoudsdiensten zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken!

Dakwerken Ranst

Dakwerken & dakrenovatie (hellende & platte daken)
Van herstellingen tot velux ramen
Dakgoten
Daksolatie
Renovaties
Dakreinigingen

Of het nu gaat om hellende dakenplatte daken of PVC daken, een dakrenovatie, het plaatsen van dakgoten, een herstelling aan uw dak, timmerwerken, plaatsen van Velux ramen of het branden van roofing, wij weten overal raad mee.

Van een dak herstelling tot een dakrenovatie in Ranst

De herfst- en winterstormen resulteren in veel daklekkages. De meest voorkomende oorzaak van dit soort lekkages zijn vorst verschijnselen, die kunnen worden veroorzaakt door een teveel aan vocht of door slijtage na verloop van tijd als gevolg de weersomstandigheden!

Bij hellende pannendaken zijn lekkages vaak het gevolg van een minuscuul scheurtje in de schoorsteen of een onopgemerkte loodbreuk. Dallekkages kunnen ook ontstaan door verschoven dakpannen en constructiefouten zoals bij dakkapellen of dakramen die niet goed geïnstalleerd zijn door vakmensen die weten wat ze doen – wat betekent dat u waarschijnlijk een ervaren dakwerker uit regio Ranst moet inhuren als dit uw eerste keer is bij het installeren van dit soort daken!

Zit u met grotere dakproblemen?

Dan is een dakrenovatie eerder aan de orde. De aanpak bij een dakrenovatie in Ranst is afhankelijk of u een hellend dak of plat dak heeft. Bij een plat dak plaatsen we nieuwe roofing of EPDM. Het alternatief voor roofing branden is het aanleggen van een groen dak.

Bij een hellend dak moeten we in eerste instantie zien naar het plaatsen van nieuwe dakbedekking zoals bv. leien, dakpannen,  rieten daken, dakplaten, …

Bij sommige daken kan het ook voorvallen dat de dakstructuur niet meer in goede staat is waardoor we een nieuw overzetdak (= een dak dat bovenop uw huidige, verslechtere dak komt) of onderdak (= een tussenlaag tussen uw isolatie en dakbedekking) moeten plaatsen. In het allerslechtse geval moeten we de volledige dakconstructie afbreken en een volledig nieuw dak plaatsen.

Vraag een offerte aan voor uw project

Dakgoten Ranst

Er is een reden waarom dakgoten traditioneel zo ontworpen zijn dat ze gemakkelijk verwijderd en schoongemaakt kunnen worden. Ze zijn een belangrijk onderdeel van uw huis, dus is het logisch dat u ze regelmatig laat schoonmaken door dakwerkers zoals ons!

Dakgoten zijn een van de belangrijkste onderdelen van uw huis in Ranst, waar u zorg voor dient te dragen. U kunt op ons rekenen voor alle werkzaamheden met betrekking tot dakgoten! Van reparaties of het opruimen nadat stormen zijn gepasseerd – we zijn hier 24/7 365 dagen per jaar, dus neem vandaag nog contact op met A&Z Facilities als dit klinkt als iets dat u ook zou kunnen interesseren.

Dakisolatie Ranst

Dakisolatie plaatsen in Ranst vermindert de hoeveelheid warmte die verloren gaat aan luchtstromingen en laat u toe te gebruiken wat u zou bespaard hebben aan energiekosten. Meer dan 25% – 50%, afhankelijk van de locatie, wordt verspild door een gebrek aan isolatie in daken. Isolatie zorgt voor een betere afdichting rond ramen/deuren, waardoor koude doorsijpelingen worden voorkomen en u geld bespaart door lagere stookkosten!

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Dakisolatie langs de buitenzijde

Een dak isoleren langs de buitenkant is een grote klus, omdat hiervoor een deel van het materiaal moet worden verwijderd. De beste manier voor dakisolatie te plaatsen zou zijn als u nog steeds oude dakspanen of dakpannen wilt vervangen door iets nieuws; in dit geval worden beide werkzaamheden gecombineerd in één en betaalt u slechts één keer met alle bijbehorende kosten zoals steigermateriaal transport etcetera.

Dakisolatie langs de binnenzijde

Wanneer u uw dak isoleert langs de binnenzijde (zolderisolatie), kan de afwerking snel en efficiënt gebeuren omdat er geen grote constructie bovenop hoeft. De kosten van dit type dakisolatie blijven ook lager dan wanneer een buitenlaag wordt aangebracht, omdat dit proces minder arbeidsuren vergt tijdens de installatie, wat resulteert in lagere prijzen over het algemeen!

Dakreiniging Ranst

De makkelijkste en goedkoopste manier om uw dak in Ranst te onderhouden is door te kiezen voor een (jaarlijkse) dakreiniging. Het reinigen van uw dak is een essentieel onderdeel van het onderhoud ervan. Mos en algen kunnen op daken groeien, waardoor ze er vuil uitzien, zelfs als ze schoon zijn! Niet alleen dat – als deze planten ongecontroleerd blijven, zullen ze na verloop van tijd de onderliggende materialen beschadigen, dus een à twee keer per jaar schoonmaken is misschien ook iets om te overwegen.

Als u uw dak tegen mos wilt beschermen, impregneer het dan ongeveer om de twee jaar met een anti-mos behandeling. Dit zou de dakpannen voldoende bescherming moeten geven tegen deze vervelende plant!

Door uw dak te impregneren wordt het waterafstotend en dat kan u op lange termijn veel geld besparen. Zo voorkomt u bijvoorbeeld kapotte dakpannen door vorstschade!

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.