0478 08 47 22 info@az-facilities.be

A&Z Facilities, uw bouwbedrijf in Westerlo.

Bouwbedrijf Westerlo: daarvoor moet u bij A&Z Facilities zijn, uw bouwpartner regio Westerlo voor al uw verbouwingswerken & aanbouw.

Bouwbedrijf Westerlo

Dakwerken

Dakwerk specialist in uw regio.

Gevelrenovatie

De uitstraling van uw gebouw is erg belangrijk.

Renovatiewerken

De specialist voor renovatie en verbouw.

Bezettingswerken

Gyprocwerken en binnenpleisterwerken.

Restauratiewerken

Specialist in restaureren van gevels.

Vraag een offerte aan voor uw project

Bouwbedrijf Westerlo

Bouwbedrijf in Westerlo gezocht? Met een gecombineerde ervaring van meer dan 15 jaar staat bouwbedrijf A&Z Facilities klaar om u kwaliteitsvolle diensten aan te bieden in regio Westerlo.

Op zoek naar een aannemer in de buurt? Wij zijn van alle markten thuis, van kluswerken tot grotere renovatiewerken, bezettingswerken & totaalrenovaties. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in aanbouw, dakwerken, gevelrenovatie en restauratiewerken.

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Kwaliteit staat bij ons steeds voorop. En dit altijd aan eerlijke en correcte prijzen.

We nemen uw project graag in handen van A tot Z, maar uiteraard kan u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van specifieke bouwklussen in Westerlo zoals bv. het plaatsen van gyprocwanden of een vals plafond, betegelen van uw badkamer op leggen van een nieuwe binnenvloer of het aanbouwen van een garage of keukenuitbreiding.

Welke opdracht u ook voor ons heeft, u kan altijd rekenen op een ervaren team van vakmensen die aangestuurd worden door een ervaren rot in de bouwsector die met oog voor detail op elke werf waakt.

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Bekijk onze diensten

Dakwerken

Dakwerken

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis, dus het is de moeite waard om het in goede conditie te houden. Als u het beste advies wilt over wat er wanneer gedaan moet worden en hoeveel dat gaat kosten, lees dan verder!

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

De uitstraling van uw gebouw is erg belangrijk. Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur en behoudt of verhoogt ook de waarde voor uzelf! Bovendien heeft professioneel onderhoud ook een effect op de isolatie.

Renovatiewerken

Renovatiewerken

A&Z Facilities is uw specialist voor renovatie en verbouw. Wij ontzorgen onze klanten door met hen mee te denken en samen een oplossing te vinden waar u in alle opzichten blij van wordt! Wij hebben een breed scala aan diensten.

Restauratiewerken

Restauratiewerken

De schoonheid van uw huis is een cruciaal onderdeel van het karakter ervan. Restauratiewerk kan worden gedaan aan gevels, daken en ramen voor een oud of historisch gebouw. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Restauratiewerken

Bezettingswerken

U gaat bouwen of verbouwen? Dan krijgt u vroeg of laat te maken met bezettingswerken zoals gyproc plaatsen en binnenpleisterwerken. Bezettingswerken zijn zeer belangrijk omdat ze de basis vormen van uw interieur. Wij helpen u vakkundig.

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.