0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Bezettingswerken Mortsel, gyprocwerken & pleisterwerken

Bezettingswerken Mortsel: u moet bij A&Z Facilities zijn, gespecialiseerd in gryprocwerken, pleisterwerken & allerhande renovaties.

Bezettingswerken

Uw specialist in regio Mortsel voor alle bepleistering en gyprocwerken.

Binnenpleistering en bezettingswerken, dat is een kolfje naar onze hand. Als ervaren plakkers zijn we gespecialiseerd bezettingswerken binnen. Wat de opdracht ook is, bepleisteren van een nieuwbouwwoning of bezetten in een renovatieproject, elke muur wordt bepleisterd met de beste materialen en met oog voor vakmanschap. Wij leveren steeds de beste kwaliteit af. 

Met 15 jaar ervaring als stukadoorsbedrijf in regio Mortsel moet u niet verder zoeken als u op zoek bent naar een geschikte stukadoor. Wij hebben de beste stukadoors in ons team. Ons bezettingwerken, pleisterwerken en gyprocwerken worden steeds tot in de puntjes afgewerkt, dit is ook noodzakelijk om uw interieur nadien mooi te kunnen afwerken.

Uitstekende kwaliteit leveren aan een goede prijs, telkens weer. Dat is waar we voor staan.

Gyprocwerken & pleisterwerken

Gaat u bouwen of verbouwen in regio Mortsel? Dan is er geen ontstnappen aan. Gyprocwerken en pleisterwerken, het is iets waar u vroeg of laat mee te maken zult krijgen als u gaat renoveren. Het is bovendien heel belangrijk om hier een goede aannemer voor in te schakelen omdat het de basis vormt voor een kwaliteitsvolle afwerking.

Iedereen in Mortsel kan bij ons terecht voor hun pleisterwerken en gyprocwerken. We werken zowel voor particuliere klanten als bedrijven (winkels, kantoren, horeca, etc.). Van valse plafonds, tussenmuren en omkasten tot muren bezetten. Wilt u dat wij nadien ook uw muren en plafonds schilderen? Dat kan zeker, van schilderwerken tot vloeren leggen, … U kan altijd op ons rekenen!

Het grote voordeel van A&Z Facilities? Wij kunnen uw project in Mortsel volledig in handen nemen, of u kan ons inschakelen voor specifieke werken uit te voeren.

Vraag een offerte aan voor uw project

Gyprocwerken Mortsel

A&Z Facilities is expert in gyproc plaatsen in regio Mortsel. Vanwege onze jarenlange ervaring weten we elke klus met gyproc tot een goed einde te brengen. Wilt u een tussenmuur bijplaatsen? Uw zolder afwerken? Een vals plafond plaatsen? Wilt u buizen in uw woning omkasten? Het kan allemaal met goed uitgevoerde gyprocwerken.

Gyproc heeft zoals u kan lezen een veelvoud aan toepassingen. Gipsplaten zijn perfect inzetbaar bij meerdere renovaties zoals plafonds, wanden, trappen en decoratieve sierelementen zoals rechthoeken, bogen …

Waarom gyprocwerken?

Met gyprocwerken kunnen we scheve muren weer ‘rechtzetten’, gebarste wanden kunnen we herstellen en opnieuw verven, uw interieurafwerking kunnen we naar een hoger niveau tillen, … En dit allemaal voor een zeer redelijke prijs.

Pleisterwerken Mortsel

Wanneer we bezettingswerken uitvoeren zoals pleisterwerken is de keuze van de grips essentieel. Met +15 jaar ervaring op de teller als stukadoorsbedrijf weten onze stukadoors als geen ander welke type gips het meest geschikt is voor uw gebouw.

Onze stukadoor bepleistert met precisisie en met behulp van professionele apparatuur zoals bv. gegalvaniseerde hoekprofielen en machines. Ons team van bezetters in Mortsel staat onder toezicht van onze ervaren ploegbaas die waakt over de geleverde kwaliteit.

Bovendien houden onze stukadoors en medewerkers zich bij de uitvoering van pleisterwerken strikt aan de milieu-, veiligheids- en hygiënevoorschriften.

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Stukadoor Mortsel

Wij zijn actief in bepleistering en gyproc plaatsen bij nieuwbouw en renovatiezoals binnenbeplestering, plakwerken, moluren plaatsen, sierpleister, kelderdichtingen, cementpleister aanbrengen, bepleistering op isolatie, pleisterwerk herstellen, …

Het is wel duidelijk, als u op zoek bent naar een stukadoorsbedrijf of stukadoor in Mortsel dan moet u zeker eens vrijblijvend contact opnemen met A&Z Facilities. Wij komen vrijblijvend tot bij uw thuis in Mortsel om een beeld te krijgen van uw huidige situatie, om even kennis te maken uiteraard en om alles samen te bespreken. Nadien krijgt u van ons een offerte op ma

Meer dan alleen bezettingswerken

U kan bij ons terecht voor het uitvoeren van uw bezettingswerken, maar evengoed kunnen we meerdere renovatiewerken voor u uitvoeren, tot zelfs totaalrenovaties, dakwerken, gevelrenovaties en zelfs gevelrestauraties.

Aarzel zeker niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.