0478 08 47 22 info@az-facilities.be

Over ons

Met een gecombineerde ervaring van meer dan 15 jaar staat ons team klaar om u kwaliteitsvolle diensten aan te bieden.

Wie zijn we?

Een ervaren bouwpartner die u van A tot Z bijstaat aan correcte prijzen. Wesley is de eigenaar & zaakvoerder en is als rasechte ondernemer actief in verschillende sectoren. “Wes” is een vader van 2 kinderen en een grote aanwinst voor het bedrijf, met een enorme know-how en ervaring in de ondernemerswereld.

Jo is de drijvende kracht achter elk project, altijd de klant op de eerste plaats stellend en het dagelijks management op zich nemend als project manager. Hij steekt bij elk project persoonlijk de hand uitgestoken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit aan de verwachtingen voldoet of deze zelfs overtreft!

Wij zijn actief in de provincie Antwerpen!

Dakwerken
Gevelrenovatie
Renovatiewerken
Bezettingswerken
Restauratiewerken

Heeft u een project voor ons? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op met u! Start nu uw gratis offerte aanvraag door hier te klikken.”

Elk klein of groot project

U kunt altijd op ons rekenen voor elk klein of groot project. Wij bieden flexibele service en helpen u ook graag met renovaties, reparaties & afwerking!

Met onze ruime ervaring in alles wat met renoveren en afwerken te maken heeft, kunt u er zeker van zijn dat uw huis met de best mogelijke kwaliteit zal worden afgewerkt.

Wij garanderen een perfecte afwerking en ondersteuning van uw project. Wij adviseren u in de keuze van materialen, uitvoeringsplan en budgettering.

Al onze vakmensen zijn professionals die voor onze klanten steeds hun uiterste best doen.

Onder leiding van Jo, projectleider & uw vast aanspreekpunt, zorgt ons team ervoor dat elke klus goed wordt uitgevoerd tegen een eerlijke prijs!

Vraag een offerte aan voor uw project

Meer dan 15 jaar ervaring

Vakmannen met expertise
We assisteren u van A tot Z
Ontvang altijd de beste prijs!
Altijd snel & professioneel geholpen!

Bel ons direct:

0478 08 47 22

Bekijk onze diensten

Dakwerken

Dakwerken

Uw dak is een belangrijk onderdeel van uw huis, dus het is de moeite waard om het in goede conditie te houden. Als u het beste advies wilt over wat er wanneer gedaan moet worden en hoeveel dat gaat kosten, lees dan verder!

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

De uitstraling van uw gebouw is erg belangrijk. Een goed onderhouden gevel zorgt voor een langere levensduur en behoudt of verhoogt ook de waarde voor uzelf! Bovendien heeft professioneel onderhoud ook een effect op de isolatie.

Renovatiewerken

Renovatiewerken

A&Z Facilities is uw specialist voor renovatie en verbouw. Wij ontzorgen onze klanten door met hen mee te denken en samen een oplossing te vinden waar u in alle opzichten blij van wordt! Wij hebben een breed scala aan diensten.

Restauratiewerken

Restauratiewerken

De schoonheid van uw huis is een cruciaal onderdeel van het karakter ervan. Restauratiewerk kan worden gedaan aan gevels, daken en ramen voor een oud of historisch gebouw. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Restauratiewerken

Bezettingswerken

U gaat bouwen of verbouwen? Dan krijgt u vroeg of laat te maken met bezettingswerken zoals gyproc plaatsen en binnenpleisterwerken. Bezettingswerken zijn zeer belangrijk omdat ze de basis vormen van uw interieur. Wij helpen u vakkundig.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.